INLOCUIRE PRODUS

Pasul 1: Inregistrati cererea de inlocuire produs completand formularul de mai jos. Va rugam sa mentionati ce produs doriti sa inlocuiti, si ce produs doriti sa primiti.

Pasul 2: Analizam imediat cererea dvs, iar apoi vom expedia un “Colet la schimb” cu produsul de schimb dorit. Veti avea de achitat doar contravaloarea transportului tur (20 lei) urmand ca celelalte costuri sa fie suportate de societatea noastra.

Atentie! Daca doriti sa inregistrati o cerere de retur cu returnare bani completati formularul de retur in josul paginii “Formular cerere retur”.

Formular cerere inlocuire produs


  RETUR

  Pasul 1: Inregistrati cererea de retur completand formularul din aceasta pagina (obligatoriu) 

  Pasul 2: Descarcati si imprimati formularul de retur PDF care va trebui sa fie tiparit in format fizic inclus in coletul pe care il veti trimite catre noi (obligatoriu) 

  Atentie! Ambele formulare sunt obligatorii: este necesar sa inregistrati atat formularul online cat si formularul care va fi inclus in pachet.

  Pasul 3: Vom trimite un curier catre dumneavoastra pentru a ridica coletul. Costul de retur va fi suportat de catre client si va fi scazut din suma care va fi restituita (20 lei). De altfel, nu se restituie banii pentru transportul initial, iar daca acesta a fost gratuit se vor opri inca 20 de lei pentru serviciul de curierat.

  Pasul 4: Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari,iar daca toate criteriile sunt indeplinite banii vor fi returnati in contul indicat sau pe card, in cazul comenzilor platite online cu cardul. Banii se vor restitui in termen de 14 zile de la data receptionarii produselor.

  Formular cerere retur

   IMPORTANT

   • Coletele trimise retur in sistem ramburs nu sunt acceptate
   • Nu se pot returna produse care au fost spalate, nu mai au eticheta ori ambalajul original intrucat revanzarea acestora ar putea pune in pericol sanatatea cumparatorilor
   • Produsele se returneaza in ambalaj de protectie exact asa cum au fost livrate. Nu se accepta retur ale lenjeriilor direct in ambalajul produsului deoarece acest lucru va cauza deteriorarea integrala.
   • Daca comanda dumneavoastra a beneficiat de o oferta de tipul 1+1 GRATIS, 2 Modele la pret redus sau alte oferte se vor returna toate produsele din cadrul acesteia

   Conform O.U.G. nr.34/2014, cumpărătorul beneficiază de 14 zile în care se poate retrage dintr-un contract încheiat la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele privind cheltuielile de curierat pentru retur. Returul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copia facturii sau factura in original.

   Citeste mai multe despre retururi in Termeni si conditii, sectiunea RETUR.